Sisältö helpoiten selattavissa tunnisteiden kautta :) Kun ei tää blogi muoto nyt ihan kotisivuja vastaa, mutta ajanee tarkoituksensa.

Pentuja syntynyt 26.07
kaksi poikaa, sinisavu ja hopeatiikeri/täplikäs ja kaksi tyttöä kilpikonnasavu ja sinikilpikonnasavu

tiistai 19. helmikuuta 2013

Kassilan Lystikäs Lyyli

Kassilan Lystikäs Lyyli
04.11.2011

Lyyli alias Pikku Idiootti/Pyyli on meidän kissalan ensimmäinen eurooppalainen ja näin ollen Kiipun Kissalan tuleva kantaäiti. 
Keväällä 2011 menin käymään Turun kissanäyttelyssä aikomuksena vaan katsella, eikä todellakaan ottaa enään neljättä kissaa meidän perheeseen, mutta jotenkin nää hopeatiikerit vaan vei miun sydämen ja otinkin yhteyttä näyttelyn jälkeen Kassilan kasvattajaan josko keväällä syntyvästä pentueesta löytyisi miullekin pieni eurooppalainen. Pentukuume kun oli kova :) Sittemmin kyseiset pennut syntyivät pitkäkarvaisina ja aloimme Saaran kanssa neuvottelemaan muista vaihtoehdoista. Pikku Idiootti oli juuri kotiutunut takaisin edellisestä sijoituskodista ja vierasti ihmisiä, seurusteli vain muiden kissojen kanssa, kissalan muista kissoista poiketen. Pelokas pieni otus. Päätettiin sitten kokeilla josko hän unohtaisi arkuutensa meillä vähän rauhallisemmassa ympäristössä.
Ensimmäiset viikot oli kamalia, Pikku Idiootti itki jatkuvasti, niin nukkuessa kuin syödessäkin, ja juoksi minua karkuun. Kärsivällisellä työllä ollaan nyt päästy jonkin näköiseen välirauhaan ja ollaan kavereita, paitsi silloin kun leikataan kynsiä, syötetään pillereitä, rokotetaan tai oikeastaan tehdään mitään muutakaan :) Näyttelyissä sentään ollaan otettu lunkisti. Pikku Idiootti vaan taitaa olla yhden ihmisen kissa, onneksi se ihminen olen minä <3
Vuodenvaihteessa 2012-2013 alkoi pikkuisella sitten hormonit hyrräämään ja viikolla 9 tai 10 taitaa olla treffit tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti